Welkom

OUTREX: Outdoor, Training en Expedition

Welkom op de website van OUTREX. Bij ons ben je aan het juiste adres voor uiteenlopende outdooractiviteiten en trainingen. Ons aanbod is leuk en gevariëerd. Voor iedereen en elke situatie weten wij wel een leuk pakket op maat samen te stellen.

diverse activiteiten en mogelijkheden

OUTREX staat voor OUtdoor, TRaining en EXpedition. Wij houden ons bezig met teambuildingsactiviteiten, outdoortrainingen, bedrijfstrainingen, weerbaarheids trainingen, het opleiden van biketeams voor het Rode Kruis, schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Maar tevens met speurtochten, smokkelspellen, therapeutische activiteiten en nog veel meer. Dit alles doen wij zoveel mogelijk in een natuurlijke omgeving met respect voor de natuur. Desgewenst kunnen wij onze diensten in overleg binnen jouw eigen instelling of bedrijf verzorgen. Al onze activiteiten zijn overigens maatwerk. Op die manier passen ze het altijd binnen de wensen; OUTREX denkt met je mee!

op het OUTREX experience center of op locatie

OUTREX kan gebruik maken van een vast terrein in Midden-Brabant (het OUTREX Experience Center) met bijvoorbeeld een hoogteparcours, klimwand en togglebaan. Of we organiseren activiteiten binnen jouw eigen directe omgeving. Van de Waddeneilanden tot Limburg, van rugzaktochten in de Schotse Hooglanden tot kanotochten in de Nederlandse natuur of sledehondentocht in Zweden. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen daarin iets voor je betekenen.

voor jong en oud

Wij richten ons op alle doelgroepen en alle leeftijdscategorieën. Zo hebben wij diverse kinderfeestjes. Maar ook voor personen met een verstandelijke beperking of lichamelijke beperking maken wij onder meer een aantrekkelijk en aangepast programma. 

Zoek je een grensverleggende activiteit, een leuk bedrijfsuitje, een klassenactiviteit, een sfeervolle activiteit met collega's, vrienden en familie, een spannend kinderfeestje of een kookworkshop bij kampvuur? Bekijk onze website en neem gerust contact op met OUTREX door te bellen naar 06-55817201 of 06-31951955  of maak gebruik van het contactformulier. Via de bovenstaande foto's kom je in de juiste categorie, waar je vervolgens alle mogelijkheden kunt vinden die OUTREX te bieden heeft.

Bezoekadres: parkeren op parkeerplaats P7, tegenover Daniël de Brouwerstraat 15 te Tilburg. Daarna te voet de bordjes 'OUTREX' volgen. Vooraf even aanvragen of het uitkomt om langs te komen.