Therapeutisch

Kindertherapeut voor een positief zelfbeeld

Samen met diverse maatschappelijke en hulpverlenende instanties organiseert OUTREX uit Tilburg therapeutische activiteiten voor kinderen die een gedragsverandering nodig hebben. Op deze manier treden wij op als een soort kindertherapeut en helpen wij bij verschillende problematieken.

Voor gedragsverandering en zelfvertrouwen

De activiteiten die wij organiseren kunnen bijvoorbeeld helpen om minder agressief te worden of om een positief zelfbeeld op te bouwen. Individueel en doelgericht helpen we de kinderen op een speelse manier en stap voor stap naar hun persoonlijke doel.

Spelenderwijs leren

De therapeutische activiteiten vinden doorgaans plaats op ons terrein in Tilburg. De kinderen vinden deze bezigheden leuk en uitdagend om te doen, waardoor ze spelenderwijs telkens weer een stapje in de goede richting zetten. Daarbij worden ze begeleid door deskundige en professionele hulpverleners, die de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houden en waar nodig bijsturen.

Wilt u meer weten over onze diensten als kindertherapeut voor kinderen? Of wilt u als hulpverlenende instantie gebruik maken van onze werkzaamheden? Neem dan contact met OUTREX op via het contactformulier. Via het telefoonnummer 06-55817201 kunt u ons eveneens telefonisch bereiken. Wel kan het zo zijn dat we bezig zijn met een van onze activiteiten en u daarom moeilijk te woord kunnen staan.