Avonturen beleven in de natuur, gezellig en leerzaam.

Outdooractiviteiten voor iedereen bij Outrex.

De outdooractiviteiten van Outrex staan garant voor een onvergetelijke ervaring, die ook nog eens het groepsgevoel kunnen aanwakkeren. Trek met een groep de bossen in en leer daar de eerste beginselen van bushcraft; de kunst van het overleven in de natuur. Het is een ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, een familiedag, een klassenactiviteit of voor vriendengroepen.

U leert hoe u vuur kunt maken en water kunt vinden. U leert een hut te bouwen om in te overnachten. We leren u knooptechnieken en vertellen over eetbare natuurproducten. Ook het bereiden van eten komt aan de orde: koken op een houtvuur, het maken van een veldoventje, vis bereiden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Outdoor is voor iedereen.

Onze outdooractiviteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en alle doelgroepen, ook kinderen en gehandicapten. Wij stellen in overleg met u een programma op dat is afgestemd op de samenstelling, het budget en de wensen van uw groep. De grootte van de groep maakt daarbij niet uit. Ons streven is om iedereen die zich bij ons meldt een passende activiteit aan te bieden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, vul dan het contactformulier op de website in. Bellen kan ook, maar het kan zijn dat we bezig zijn met een activiteit en u moeilijk direct te woord kunnen staan. Daarvoor vragen wij dan uw begrip. Ons telefoonnummer is 06-55817201.