Outdoor

Klik hier voor meer informatie

Kinderfeestjes

Klik hier voor meer informatie

Tenttrailers

Klik hier voor meer informatie

Bouw low en high ropes

Klik hier voor meer informatie

OUTREX: Outdoor, Training en Expedition

Welkom op deze website van OUTREX uit Tilburg. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uiteenlopende outdooractiviteiten en trainingen. Ons aanbod is leuk voor jong en oud en voor man en vrouw. Voor iedereen en elke situatie weten wij wel een leuk pakket op maat samen te stellen.

Diverse activiteiten en mogelijkheden

OUTREX staat voor OUtdoor, TRaining en EXpedition. Wij houden ons bezig met teambuildingsactiviteiten, outdoortrainingen, bedrijfstrainingen, het opleiden van biketeams voor het Rode Kruis, schoolactiviteiten en kinderfeestjes. Maar tevens met CrossCamp, speurtochten, smokkelspellen, therapeutische activiteiten en nog veel meer. Dit alles doen wij zoveel mogelijk in een natuurlijke omgeving met respect voor de natuur. Desgewenst kunnen we de diensten eveneens binnen uw eigen instelling of bedrijf verzorgen. Alle onze activiteiten zijn overigens maatwerk. Op die manier passen ze het altijd binnen uw wensen; OUTREX denkt met u mee!

In het center of op locatie

OUTREX kan gebruik maken van een vast terrein in Midden-Brabant (het OUTREX Experience Center) met bijvoorbeeld een hoogteparcours, klimwand en togglebaan. Of we organiseren activiteiten binnen uw eigen directe omgeving. Van de Waddeneilanden tot Limburg, van rugzaktochten in de Schotse Hooglanden tot kanotochten in de Nederlandse natuur of sledehondentocht in Zweden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen daarin iets voor u betekenen.

 

Voor jong en oud

Wij richten ons op alle doelgroepen en alle leeftijdscategorieën. Zo zijn onze kindersurvivals een leuk idee voor kinderfeestjes. Maar ook voor personen met een verstandelijke beperking of lichamelijke beperking maken wij onder meer een aantrekkelijk en aangepast programma. Een 3 uur durend partijtje boekt u al vanaf €132,50!

Zoekt u een grensverleggende activiteit, een leuk bedrijfsuitje, een klassenactiviteit, een sfeervolle activiteit met collega's, vrienden en familie, een spannend kinderfeestje of een kookworkshop bij kampvuur? Neem gerust contact op met OUTREX door te bellen naar 06-55817201 of maak gebruik van het contactformulier.

Bezoekadres: parkeren op parkeerplaats P7, tegenover Daniël de Brouwerstraat 15 te Tilburg. Daarna te voet de bordjes 'OUTREX' volgen. Vooraf even aanvragen of het uitkomt om langs te komen.