Teambuilding

Teambuilding bij OUTREX: leuk en leerzaam

OUTREX organiseert geheel op maat diverse activiteiten voor uw teambuilding. Wij kijken daarbij naar uw wensen en naar uw budget. De activiteit die we organiseren voor uw bedrijf of instelling stemmen we af op het eventuele doel dat u wilt bereiken. Dat kan bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van de onderlinge communicatie, het beter leren samenwerken of een kennismakingsactiviteit voor nieuwe teams.

Op ons terrein of op locatie

Samen met u bepalen we wat we gaan doen en waar we dit gaan doen. OUTREX beschikt over een eigen terrein in Tilburg met onder andere een hoogteparcours, een klimwand en een tokkelbaan. Maar we kunnen de teambuilding ook plaats laten vinden binnen uw instelling of bedrijf, of in de vrije natuur in de nabije omgeving daarvan. Zelfs het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Activiteiten op maat

De activiteiten op een teambuildingsdag stemmen we af op de samenstelling van de groepen op het te bereiken doel. De opties zijn legio. Een paar voorbeelden:

  • Een smokkelspel of speurtocht in de Biesbosch
  • Bootcamps op ons eigen terrein of bij u in de buurt
  • Terug naar de natuur met bushcraft

Vanzelfsprekend bieden wij de mogelijkheid om uw teambuildingactiviteiten te combineren met een heerlijke lunch of barbecue.

Wilt u meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-55817201. Soms komt het voor dat wij niet kunnen opnemen wanneer wij bezig zijn met de begeleiding van een activiteit. U kunt eveneens gebruikmaken van het contactformulier om uw vragen te stellen of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. OUTREX verzorgt met genoegen uw teambuilding. Voor een gezellige dag met alleen maar winnaars!