schoolactiviteiten voor buiten

Wat is er nou leuker dan klassenuitjes, introductiedagen en andere schoolactiviteiten buiten te houden? Als het weer niet te veel tegen zit, zullen de leerlingen of studenten er des te meer van genieten. Op het prima bereikbare terrein van OUTREX in Tilburg kunnen tal van activiteiten plaatsvinden.

buitenactiviteiten op maat

OUTREX kan de introductiedagen, schoolkampen, klasseactiviteiten en individuele weerbaarheidstrainingen verzorgen. Uiteraard houden we rekening met de samenstelling en leeftijd van de groep. Of het nu om basis-, middelbaar-, beroeps- of speciaal onderwijs gaat, OUTREX heeft een passende invulling en begeleiding.

leuk en leerzaam

De avontuurlijke schoolactiviteiten zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam. De leerlingen leren elkaar op een speelse manier te vertrouwen, leren beter samen te werken of leren elkaar gewoon kennen. Voor kinderen in het speciaal onderwijs zijn er eveneens programma’s beschikbaar.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de wensen voor schoolactiviteiten in de buitenlucht te bespreken. Samen kijken we naar alle mogelijkheden, om zo te komen tot het ideale programma. Een afspraak maken kan via het contactformulier of telefonisch via het nummer 06-55817201 of 06-31951955. Wij vragen dan wel om je begrip als we je niet direct te woord kunnen staan wanneer we met de begeleiding van een activiteit bezig zijn.