Een allround conditie met CrossCamp

Bij OUTREX in Tilburg kunt u deelnemen aan de zogenaamde CrossCamp-trainingen. Met onze CrossCamp krijgt u een allround conditie waar u in uw dagelijkse leven de vruchten van zult plukken. De sessies zijn leuk voor individuen en groepen!

Combinatie van CrossFit en bootcamp

CrossCamp is een combinatie van CrossFit en bootcamptrainingen. Hierbij doorloopt u met de voet een outdoorparcours met verschillende hindernissen die we afwisselen met fitnessoefeningen. Deze afwisselende en uitdagende CrossCamp-workout is de perfecte manier om fitter en sterker te worden. En dat geheel in de buitenlucht!

Op weg naar complete fitheid

De CrossCamp-sessies geven we in series van 10 bijeenkomsten. Zowel individuen als groepen kunnen zich aanmelden voor deze trainingen. Samen trainen we uw lichaam op kracht, snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Deze methode is overigens geschikt voor mannen én vrouwen. De sessies vinden plaats op ons eigen outdoorterrein in Tilburg. Deskundige trainers helpen u hier op weg naar complete fitheid.

Heeft u interesse in CrossCamp of wilt u meer weten over de workouts van OUTREX? Gebruik dan het contactformulier om in contact met ons te komen. Bellen kan eveneens, maar het kan zijn dat we bezig zijn met een van onze activiteiten en u moeilijk direct te woord kunnen staan. Daarvoor vragen wij dan ook uw begrip. Ons telefoonnummer is 06-55817201.