Biketraining

Laat uw team een biketraining volgen bij OUTREX

OUTREX uit Tilburg verzorgt mountainbiketrainingen voor de biketeams van het Rode Kruis Tilburg. Deze biketraining willen we voor meer mensen toegankelijk maken. Vandaar dat we de cursus eveneens openbaar aanbieden. Ideaal voor onder meer hulpverleners, beveiligers en bewakers.

Veilig en snel verplaatsen

Met de MTB-training leert u hoe u zich op een veilige manier snel kunt verplaatsen in de stad en daarbuiten. Hindernissen worden daarbij niet uit de weg gegaan. Na deze fietstraining zult u zich één met uw mountainbike voelen en veilig en vertrouwd op pad kunnen gaan. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en sluiten we af met een examen.

Het nut van biketeams

Biketeams bewijzen hun nut op plaatsen waar het druk is en waar auto’s of ambulances moeilijk uit de voeten kunnen. Denk hierbij aan drukke winkelcentra, massale evenementen, maar ook aan fabrieksterreinen waar veel obstakels zijn. De bekende teams van de politie en het Rode Kruis bewijzen al regelmatig hun nut met hun vermogen om snel ter plaatse te zijn, maar tevens bij bewaking en beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan buurtpreventieteams waar biketeams goed van pas komen.

Heeft u interesse in de biketraining van OUTREX uit Tilburg? U bereikt ons door te bellen naar 06-55817201 of door het contactformulier in te vullen. Wij komen altijd spoedig bij u terug.