Biesbosch

De Biesbosch ontdekken met leuke activiteiten

OUTREX organiseert twee bijzondere activiteiten in de Biesbosch, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Deze activiteiten bestaan uit een motorbootspeurtocht en een smokkelspel; de Biesbosch Smugglers. Beide avonturen kun je in overleg volledig naar wens invullen. De groepen varen zelf met een kajuitboot hun route door de Biesbosch.

MOTORBOOT SPEURTOCHT

In een motorboot met kajuit varen de groepen door de fraaie natuur van het Nationaal Park de Biesbosch. Je krijgt een vaarkaart, een fotolijst en een GPS-apparaat. Zo krijg je spelenderwijs en al varend een mooi beeld van dit unieke natuurgebied.

Biesbosch Smugglers

In teams vaar je door de prachtige natuur van de Biesbosch en probeer je via op verschillende locaties zoveel mogelijk smokkelwaar te verdienen. Deze waren smokkel je door het natuurgebied, maar let op: er zijn ook patrouilles die smokkelwaar mogen afnemen. Heb je geen smokkelwaar? Dan wordt een teamlid gegijzeld. Dit teamlid kun je weer terugkrijgen in ruil voor de verdiende smokkelwaar. Welk team heeft aan het einde iedereen nog aan boord en heeft de meeste smokkelwaar verzameld? Dit is een leuke activiteit voor wat grotere groepen!

maaltijden

Tijdens beide activiteiten in de Biesbosch kunnen wij eveneens voor de inwendige mens zorgen. Dit doen wij bijvoorbeeld met een heerlijke lunch in de Biesbosch of een BBQ na afloop in de haven. Graag bespreken we het hele programma, zodat je een onvergetelijke dag zult beleven, geheel volgens wensen en passend binnen het budget. Via het contactformulier kun je een afspraak maken of meer informatie opvragen. Bellen naar 06-55817201  is eveneens mogelijk. Wel kan het zijn dat wij op dat moment bezig zijn met het begeleiden van een van onze activiteiten en niet op kunnen nemen. Daarvoor vragen wij begrip.